Φωτια Κερατεα - Fwtia Twra Sthn Keratea Vid Newsbomb Eidhseis News : Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη.

Φωτια Κερατεα - Fwtia Twra Sthn Keratea Vid Newsbomb Eidhseis News : Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη.. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Esaesd37riltfm
Esaesd37riltfm from www.newsit.gr
Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο σαρωνικού, το κέντρο υγείας καλυβίων είναι σε αυξημένη ετοιμότητα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη.

Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή αμάχερη κερατέας. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά.

Ziuwbf4baowlbm
Ziuwbf4baowlbm from i1.prth.gr
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Δύο μηνύματα έχουν σταλεί από την πολιτική προστασία μέσω του 112 σχετικά με τη φωτιά στην κερατέα. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά!

Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς η περιφέρεια αττικής βρίσκεται στην κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου, ενώ μαίνεται και πυρκαγιά στη νέα μάκρη. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και υπάλληλοι του δήμου στην ευρύτερη περιοχή της κερατέας και της αναβύσσου αλλού σβήνει αλλού αναζωπυρώνεται η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Κερατέα φωτιά κερατέα φωτιά τώρα φωτιά φωτιά στην κερατέα φωτιά τώρα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα.

Teir0mholaxq8m
Teir0mholaxq8m from eretikos.gr
Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την ώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα.

Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ.

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκαν αρκετοί οικισμοί, η φωτιά άγγιξε και την ανάβυσσο. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες οτα. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε στην κερατέα. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης (09/09) σε δασική και οικοπεδική περιοχή στη θέση φέριζα στα καλύβια. Φωτιά πυρκαγιά κερατέα πυροσβεστική υπηρεσία. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Posting Komentar

0 Komentar